Mina en enaa oikeasti jaksa miettia ruokalaskua. Tai toisaalta jaksan. Argh.

Kulutin ihan hirveasti rahaa taas kauppareissuihin. En oo tanne niita kirjannukkaan. Mutta onneks luiin jostain netin keskustelupalstalta et keskimaarin jossain koulussa 20v opiskelijat kulutti rahaa syomiseen&juomiseen YHTEENSA noin 50 euroa viikossa. 50 euroa on tosi paljon. Eli en ma nyt kuitenkaa kayta epanormaalin paljo rahaa ruokaan. Toki kykenee elamaan paljonkin vahemmalla. Mutta enemmankin voisi tuhlailla. Ja ostan hyvinvointiani. Ja ruoka merkitsee mulle kauheasti. :D

Ostin luomumaapahkinavoita. Kauhistuin kun tajusin ensimmaisen lusikallisen jalkeen mita paskaa olenkaan aikaisemmin syonyt; olen syonyt vaikka mimmoisia maapahkinavoita, myos semmoisia joissa ainesosina ovat olleet pelkat maapahkinat. Mutta tama luomuversio oli TAIVAALLISTA, ylittaen kaikki muut aikaisemmat kokeilemani pahkinavoit 1-0.

Kylla musta taitaa vaan tulla pinkoilija ruoan suhteen. Vaadin puhdasta ja terveellista ruokaa. Nyt kun tiedan hiukan enemman mita se on. En halua kaataa kurkustani alas paskaa. Terveellinen puhdas ruoka nakyy niin hyvinvoinnissani kuin ulkonaossanikin (!!). Nain jalkeenpain katselen vanhoja kuviani esimerkiks, ja osaan kertoa mina ajanjaksoina olen syonyt Mc Donaldsissa ja milloin aloin syomaan terveellisemmin. Ja ei se sattumaa ole etta terveyskaupoissa olevat ihmiset ovat miljoona kertaa paremman nakoisia kuin normiruokakaupassa asioivat. Kylla, onko muna vai kana -vaittaisin etta kummatkin.

Viela 1,5kk ostan mita haluan kerta elan itsenaisesti. Sen jalkeen vietan muutaman viikon kaverini luona, en viela tieda mita aion syoda siella. Sen jalkeen vietan aikaa porukoilla, en tieda mita aion syoda siellakaan.

Luomuversiona olis hyva olla (huomio Suomessa asiat on puhtaammin kuin taal...); elainperaiset tuotteet (mulla maitotuotteet ja kananmunat (jos soisin), lihaa en syo), omput, maapahkinat, porkkanat. Paarynoissa ja nektariineissa on paljo torjunta-aineita mut huikean kalliita luomuna. Ratkaisu; syo noin kerran vuodessa. :p. Ilmeisesti riisi myos.

Normituotteita voi olla: Sienet, melonit, kukkakaali, parsakaali, banaanit, viljat.

Huom! Ei tyhjentava lista. ;)

health2520and2520wellbeing5b15d.jpg